Повече от 15 състезатели от всички клубове в страната са заявили

...
Повече от 15 състезатели от всички клубове в страната са заявили
Коментари Харесай

"Славия" събира професионалисти и аматьори на турнир по щанги

Повече от 15 състезатели от всички клубове в страната са декларирали участие на 14-ия шампионат по повдигане на тежести, проведен от клуб по тежка атлетика " Славия ". А броят на всички участници ще бъде доста по-голям, тъй като конкуренцията е отворена и за всеки каротекиран професионален щангист, искащ да се опитва.

Турнирът е на 1 ноември от 11 ч. в " Зала повдигане на тежести " към " белия " клуб, а записванията са до края на предния ден (31 октомври). При това процедурата е оптимално лесна - задоволително е единствено искащите да изпратят предварителната си поръчка за стартова тежест на имейла на клуба (), на сайта   или на лично известие във " Facebook " страницата на Залата -.

Няма никакви ограничавания както за броя на дилетантите, по този начин и за броя на картотекираните в БФВТ участници, с което се дава опция и на елитните ни щангисти да употребяват опцията да създадат едно контролно съревнование при ограничавания брой прояви поради ковид.

Входът за фенове е свободен, като всички ще могат да се срещнат и с професионалните треньори в Залата, и със специфичните посетители на надпреварата, сред които международните първенци по повдигане на тежести - Здравко Стоичков и Стефан Георгиев. 

Състезателите ще бъдат разпределени в три групи - дилетанти, дами и картотекирани в БФВТ. Както и при предходните 13 шампионата на " Славия ", ще има и парични награди за призьорите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР